Neon Party Kinderdisco

Zo organiseer je je eigen neon party!

De tijd van suffe feestjes met een stukje taart en een glas appelsap is inmiddels wel voorbij. Jij wilt iets heel anders en iets super feestelijks. Dus nodig je opa, oma en de rest van de familie maar een andere keer uit, want jij organiseert een echte glow-in-the-dark-party!

Zeg maar hallo tegen de discovibes, neonkleuren en jouw favoriete muziek. Dit wordt een neon party om nooit te vergeten en DiscoDieren helpt je graag om hier een knalfeest van te maken. Hier lees je namelijk precies hoe je jouw eigen neon party organiseert en hoe je zorgt dat het een grandioos succes wordt.

Wat is dat eigenlijk, zo’n neon party?

Neem jouw ideale feest in gedachten. Er is goede muziek, lekker eten en drinken, al je vrienden zijn aanwezig en de sfeer is fantastisch. Doe nu het licht uit en voeg hier fluorescerende kleuren, speciale lampen en spetterende neon-accessoires aan toe. En wow, er ontstaat een geweldig kleurenspektakel waarbij iedereen licht lijkt te geven. Zoiets moois heb je nog niet eerder gezien. En het leuke is: dat is dus jouw neon party.

Dit heb je nodig voor je neon party

Nu je enthousiast bent (wie wil er nou niet zo’n waanzinnig feest geven?), wil je natuurlijk weten hoe je je eigen neon party organiseert. Dat is niet moeilijk, maar er zijn drie dingen heel belangrijk voor een glow-in-the-dark-party:

  • Een donkere ruimte
  • Speciale lampen
  • Fluorescerende kleding en accessoires

Hoe donkerder je feestlocatie, hoe beter. In het donker komt het effect van de blacklights en de neon kleuren namelijk nog beter uit. Dus doe het licht uit en trek de gordijnen dicht. Zijn de gordijnen niet helemaal verduisterend? De ramen afplakken met zwarte vuilniszakken doet wonderen.

Voor een geslaagde neon party heb je speciale lampen nodig. Blacklights zorgen voor de UV-effecten en zetten alles in een heel ander, magisch licht. Nu heb je deze lampen natuurlijk niet standaard in je huis hangen, maar geen zorgen: De DJ van DiscoDieren neemt deze natuurlijk mee als hij bij jou een glow party organiseert.

Tot slot vormen de kleding en accessoires een onmisbaar ingrediënt van een neon party. Hier hoef je niets ingewikkelds voor te doen, want met witte kleding steel je op een glow-in-the-dark-party al snel de show. De blacklights zorgen er namelijk voor dat de witte kleur fel op gaat lichten. Wil je helemaal uitpakken met kleding en accessoires? Dan zorgt alles met felle neonkleuren voor een verbluffend effect.

Slimme tips voor een spetterende neon party

Van de allereerste voorbereiding tot het uitzwaaien van de laatste gasten: je wilt alles tiptop in orde hebben. Daarom is het een supergoed idee om een DJ van DiscoDieren te vragen voor je neon party. Hij weet precies hoe je een neon party organiseert én hij heeft natuurlijk alle benodigdheden om hier een groot succes van te maken.

Om alvast in de stemming te komen, geeft DiscoDieren je de beste tips voor het organiseren van een glow party:

  • Maak je uitnodigingen in stijl: felle neonkleuren mogen niet ontbreken
  • Breng je gasten op de hoogte van het glow-thema: zo kan iedereen zich in stijl kleden
  • Zorg voor de perfecte fluo-aankleding: met neon verf maak je opvallende wegwijzers en ook mogen glow-in-the-dark ballonnen, slingers en guirlandes niet ontbreken
  • Extra accessoires zijn geweldig: zorg voor een flinke voorraad glow sticks, maar denk ook aan een grote kist met hoedjes, beenwarmers, pruiken en panty’s in neonkleuren
  • Pak uit met UV schmink: hoe gaaf is het als je gasten zich kunnen laten schminken met speciale schmink die oplicht in het blacklight? Superhandig is dan ook dat de neon party’s van DiscoDieren inclusief UV schmink zijn!

Een neon party met een DJ van DiscoDieren

Sta je al te springen om je eigen glow party te organiseren? DiscoDieren geeft je geen ongelijk! Een neon party is een originele en bijzondere manier om je verjaardag te vieren, maar ook een klassenfeest of een groep 8 disco laat zich heel goed omtoveren in een glow-in-the-dark-party. Zie jij je hele klas al glowen?

Met een DJ van DiscoDieren aan je zijde is het organiseren van een neon party een klein feestje op zich. Hij heeft alle benodigdheden in huis en regelt alles van A tot Z voor je. Van blacklights tot UV schmink – laat het maar aan DJ Blijwin over. Het enige wat jij hoeft te doen, is stralen (en dan nog letterlijk ook!).

Boek de tienerdisco van DiscoDieren inclusief blacklights en UV schmink . Liever eerst meer informatie over alle mogelijkheden? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Neem vrijblijvend contact met het team van DiscoDieren op: team@discodieren.nl

Misschien vind je dit ook interessant

× Hoe kan ik je helpen?