discodieren

Kinderdisco

De specialist van Nederland

Kinderdisco specialist DiscoDieren

DiscoDieren verzorgt al jaren de allerleukste kinderdisco’s in Nederland. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij voor een onvergetelijk feest voor kinderen van alle leeftijden. DiscoDieren zorgt ervoor dat alle aanwezige kinderen de tijd van hun leven hebben. Wij regelen de gehele kinderdisco: van vette discolampen tot rookmachines en natuurlijk boxen met het allerbeste geluid. De DJ van DiscoDieren regelt alles van opzetten tot aftuigen. Het enige dat jij hoeft te doen is de uitnodigingen te versturen en de buurt in te lichten over het feest. De kinderdisco van DiscoDieren is een combinatie van kinderdisco en het doen van spelletjes, battles en leuke dansjes. Winnen is niet het belangrijkste en iedereen krijgt een leuk aandenken mee. Zo zorgt DiscoDieren ervoor dat alle aanwezige kinderen de tijd van hun leven hebben.

Door onze ervaring hebben wij al op veel verschillende plekken en gelegenheden een toffe kinderdisco georganiseerd. Op deze pagina vindt je allerlei voorbeelden waarvoor DiscoDieren al eens een kinderdisco heeft georganiseerd.

Kinderdisco voor Particulieren / Consumenten

DiscoDieren is de specialist voor kinderdisco’s voor consumenten. Of het nu gaat om een religieuze viering, familiefeest of kinderfeestje: DiscoDieren kan het, doet het vaak & maakt het geweldig. Samen met de kinderen maakt hij er een spektakel van dat de kinderen nooit zullen vergeten. Met zijn enthousiasme krijgt hij alle kinderen mee. De Kinderdisco op locatie is overal inzetbaar, in de tuin, in de huiskamer of in het bedrijfspand van je werkgever.

Groep 8 Kinderdisco

Op openbare evenementen

Op openbare evenementen worden DJ’s van DiscoDieren vaak uitgenodigd! Met de gevarieerde show is de kinderdisco geschikt voor een breed publiek. Door de Kinderdisco Tent neer te zetten zorgt hij ervoor dat er een echte blikvanger staat die de kinderen al voor de show begonnen is richting de dansvloer trekt. Door een enthousiaste combinatie van muziek, entertainment en spelletjes wordt je evenement een succes.

 • Buurtfeest / Straatfeest
 • Indoor speeltuin / Attractiepark
 • Sinterklaas intocht
 • Springkussen festival
 • Strand festival
 • Zwemdisco

Tijdens Besloten Evenementen/Feesten

In de zomer komen de DJ’s van DiscoDieren met hun kindershow veel op campings, in de winter veel op Sinterklaas- en Kerstvieringen en tussendoor komt hij ook nog veel op scholen en sportverenigingen: DiscoDieren is breed inzetbaar en zorgt er altijd voor dat de show die hij geeft 1 op 1 past bij het publiek waar hij voor staat waardoor de kinderen allemaal meedoen!

 • Camping
 • Schoolfeest
 • Pleinfeest
 • Sinterklaas viering
 • Sportvereniging disco
kinderdisco met schuimkanon

Ons werkgebied

DiscoDieren werkt door heel Nederland: van Den Helder tot Maastricht en van Groningen tot Sluis. De uitvalsbasis van Team DiscoDieren is Leiden; midden in de Randstad.

Waarom een kinderdisco van DiscoDieren?

Entertainment

We entertainen de kinderen. We draaien niet alleen muziek.

Alles-in-1

We regelen alles: DJ, Discolampen, Speakers en Prijsjes.

5 Sterren

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Standaard.

Overal

We leveren onze disco's door heel Nederland & Belgie.

Leg vandaag nog je kinderdisco vast.

Zeker weten dat onze onze DJ beschikbaar is op de datum van je keuze? Leg dan gauw onze kinderdisco vast.

× Hoe kan ik je helpen?