Kinderfeestje

Wij maken het kinderfeestje van je kind onvergetelijk met onze onvergetelijke kinderdisco feestjes.

Minidisco Kinderfeestje (4-7 jaar)

De minidisco van DiscoDieren is ideaal voor kinderen van 4-6 jaar, kleuters dus. Een animatrice (+ eventueel een kinder-dj) komt langs voor de allerleukste minidisco. Naast bekende minidisco dansjes bestaat de show uit hippere muziek, leuke disco spelletjes, een bellenblaasmachine en glittertattoos! Kinderachtig? Zeker niet; vooral lekker dansen en het gaafste (eerste) feestje!

Kinderdisco Kinderfeestje (7 - 11 jaar)

Van ons Kinderdisco Kinderfeestje wordt iedereen blij: het kinderfeestje is namelijk een combinatie van disco, entertainment en spelletjes! Dat betekent dat ook kinderen die minder graag dansen gezellig meedoen met het kinderdisco feestje van DiscoDieren. Wie kan het hardste zingen? Wie kan het beste swishen? Wie dansen er beter: jongens of meisjes? Tijdens de Disco van DiscoDieren komen we daarachter!

Tienerdisco / Groep 8 feest (11-13 jaar)

Gaat je kind binnenkort groep 8 verlaten? Dan zit hij/zij waarschijnlijk niet meer te wachten op Tsjoe Tsjoe Wa maar is bekende top 40 / R&B muziek gewenst. Wij draaien de platen die jeugd van dit moment leuk vindt. Dat combineren we met spelletjes speciaal voor deze doelgroep (limbo dansen, slowen, etc.). Wij zorgen ervoor dat dit (laatste) kinderfeestje de beste ooit wordt.

Lovende reviews

“Ik heb m'n 5 jarige dochter nog nooit zo los zien gaan! Wat een top feest!”
sjors
google review
“een jaar geleden Wat een fantastisch groep 8 feest was het. Blijwin weet hoe een feestje hoort te zijn. Van het begin tot het einde weet hij de kids mee te laten doen met allemaal super leuke spelletjes en dance battles. Super bedankt Edwin je bent een top DJ. Het was een geweldige afsluiting van de basisschool..”
Robin en Simone Berendse
Google review

Meer weten of direct boeken?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Hoe eerder je contact zoekt hoe groter de kans is dat we beschikbaar zijn op je gewenste datum/dagdeel.

× Hoe kan ik je helpen?