Kinderfeestje

Minidisco Kinderfeestje

Lekker dansen op het kinderfeestje tijdens de minidisco!

Bij de minidisco van DiscoDieren entertainen we kinderen met de leukste minidisco dansjes en gave kinderdisco spelletjes. We nemen alles mee voor een geweldige minidisco waar iedereen blij van wordt! Omdat je kind jarig is, staat het natuurlijk in het middelpunt. De jarige wordt hard toegezongen, staat bij een aantal spelletjes even in het middelpunt en er is natuurlijk een kleine verrassing voor de jarige!

Minidisco Muziek, Spelletjes en Entertainment: aangepast op de leeftijd

De muziek en het entertainment wordt altijd volledig aangepast op de doelgroep. DiscoDieren levert minidisco’s voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud. Hierbij spelen we eenvoudige dansspelletjes en dansen we op een combinatie van minidisco, populaire kindermuziek en top 40 muziek.

Minidisco thuis of ergens anders

De minidisco kan overal plaats vinden. Of je nu een feestje thuis wilt organiseren of op een afgehuurde locatie. DiscoDieren neemt namelijk alle professionele apparatuur mee (disco lampen en speakers). Indien gewenst kunnen we dit uitbreiden met een bellenblaasmachine, limonadefontein, popcorn machine, glittertattoos… we hebben alle denkbare apparaten en activiteiten voor een geweldige minidisco in huis!

Super-Blije minidisco klanten

DiscoDieren organiseert meer dan 300 kinderdisco’s per jaar. Meer dan 150 klanten gaven DiscoDieren/Blijwin al een beoordeling op de website Klantenvertellen.nl, 100% van de klanten beveelt DiscoDieren/Blijwin aan bij vrienden/familie en de show krijgt gemiddeld een 9,8. Daarnaast scoren we op Google Maps 4.9 sterren (van de vijf).

Minidisco Kinderfeestje: Alles geregeld

Wij nemen alle benodigde apparatuur mee: speakers, discolampen, etc. In no-time bouwen wij een willekeurige ruimte om tot heuse minidisco!
Daarnaast kunnen we ook gave extra’s regelen: bellenblaasmachine, popcornmachine, suikerspin, springkussen… je kan het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je!

Waarom een Minidisco feestje van DiscoDieren?

Entertainment

We entertainen de kinderen. We draaien niet alleen muziek.

Alles-in-1

We regelen alles: DJ, Discolampen, Speakers en Prijsjes.

5 Sterren

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Standaard.

Overal

We leveren de minidisco door heel Nederland & Belgie.

Toffe extra's

Bij alle pakketten zitten coins. Daarmee kies je je eigen extra's. Zo kan je kiezen voor een photobooth, popcorn machine of iets anders.

Sjors 1
Sjors 1
2022-10-30
Ik heb m’n 5 jarige dochter nog nooit zo los zien gaan! Wat een top feest!
Annemiek de Meulmeester
Annemiek de Meulmeester
2022-07-01
Blijwin is echt geweldig. Hij krijgt elke groep weer mee. Soms gaat het als vanzelf en soms niet. Onze groep moest over een drempeltje heen. Maar het was geweldig. Respect voor deze DJ! Absoluut niet alleen maar een plaatjesdraaier. Twijfel niet, je feest is echt af met Blijwin, je zit hier aan het juiste adres.
Elina Van Benthem
Elina Van Benthem
2022-06-20
Een geweldige schuimparty! De DJ wist alle kinderen heel goed mee te krijgen, het was één groot feest!
Jean Paul Haye
Jean Paul Haye
2022-04-28
Ik ben zeer tevreden over het traject, het bespreken, het volledige contact echt SUPER!!! De show was super geweldig. Ieder kind, maar ook bijna iedere ouder zong en danste mee met bijna elk nummer. Dj Blijwin maakte er een ontzettend leuke show van! Na de show was Blijwin nog zeker een half uur bezig met de kinderen die met hem op de foto wilden. Echt waar! Als ik het voor het zeggen heb is Dj Blijwin zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!!!
Dennis van Geelkerken
Dennis van Geelkerken
2022-02-08
Een zeer professionele kids DJ! Weet precies hoe hij de kinderen in elke leeftijdsgroep moet vermaken. Voor een top discofeest compleet verzorgd, moet je bij Edwin zijn!
Robin en Simone Berendse
Robin en Simone Berendse
2021-07-17
Wat een fantastisch groep 8 feest was het. Blijwin weet hoe een feestje hoort te zijn. Van het begin tot het einde weet hij de kids mee te laten doen met allemaal super leuke spelletjes en dance battles. Super bedankt Edwin je bent een top DJ. Het was een geweldige afsluiting van de basisschool.

Onze tarieven

Voor het Minidisco Kinderdisco Feestje bieden we 3 verschillende pakketten aan: Gekke Geit, Feestvarken en Diskoe.

Alle hieronder genoemde tarieven zijn inclusief btw en reiskosten (binnen Nederland). De enige kosten die hier nog bij kunnen komen zijn, indien van toepassing: overvaar- & parkeerkosten.

Woon je niet op een eiland of in het centrum van de stad dan kan je er waarschijnlijk van uitgaan dat hier niets meer bij komt.

Extra’s bij je minidisco

DiscoDieren biedt gave extra’s voor je minidisco. Bijvoorbeeld een photobooth, popcornmachine en nog veel meer! Bij alle pakketten zijn ‘ExCoins’ inbegrepen. Hiermee kan je je eigen pakket samenstellen. Alle beschikbare extra’s bekijk je hier.

Alle pakketten zijn uit te breiden met:
Extra ExCoins (30,25 per stuk, elke vierde extra Excoin is gratis)

Gekke geit

Lekker dansen
287 1 uur
 • Voor kinderen van 3-7 jaar
 • 1 ExCoin: Gebruik deze voor bijvoorbeeld een Bellenblaasmachine
 • Max. 15 kinderen
 • Incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Incl. btw

FEESTVARKEN

Uitgebreid dansen
375 1 uur
 • Voor kinderen van 3-7 jaar
 • 3 ExCoins: Gebruik deze voor bijvoorbeeld Glittertattoos en de Bellenblaasmachine
 • Max. 30 kinderen
 • Incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Incl. btw

Diskoe

Groot feest
725 1,5 uur
 • Voor kinderen van 3-7 jaar
 • 9 ExCoins: Gebruik deze voor bijvoorbeeld Glittertattoos en de Bellenblaasmachine
 • Max. 45 kinderen
 • Incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Incl. btw

Leg vandaag nog je disco vast.

Zeker weten dat onze tienerdisco beschikbaar is op de datum van je keuze? Leg dan gauw onze dj vast.

Onze boekingen lopen via onze Partner Pretwin. Doe je aanvraag via Pretwin, dan heb je binnen 24 uur antwoord over onze beschikbaarheid.

× Hoe kan ik je helpen?