Maak je kinderdisco nog toffer

Extra's voor je kinderdisco

Maak de kinderdisco onvergetelijk

Voeg toe wat je wil

Bij alle pakketten van DiscoDieren krijg je Coins. Daarmee kan je je eigen extra’s kiezen. Of het nu gaat om een lekkere snack (popcorn, suikerspin, etc.) of special effects (blacklight, rook, etc.). Op deze pagina vind je alle extra’s.

 

De beschikbaarheid van de extra’s is niet gegarandeerd – boek daarom vroeg.

Onze snacks

Al onze snack machines zijn 3 coins. Dat is inclusief 100 porties, schoonmaken en we nemen hem voor je mee, inclusief alle ingredienten.

Voor het gebruik legt de DJ uit hoe de machine werkt: het bedienen, bereiden en uitdelen doe je namelijk zelf (of daar heb je zelf iemand voor geregeld).

Extra porties

Heb je niet genoeg aan de 100 porties? Per 100 porties rekenen we een extra coin.

Maak de kinderdisco extra spectaculair

Special effects

blacklight

Laat de kinderen neon kleding aantrekken en plak neon aankleding op de muren: alles komt tot leven.

Huiskamer: 1 blacklight (1 coin)
Speellokaal: 2 blacklights (2 coins)

Grotere ruimtes in overleg

Rookbellen

De rookbellen machine blaast rook en bellen tegelijk. Wat ontstaat er? Bellenblaas bellen met rook er in! Een magische combinatie. Niet te gebruiken in ruimtes met rookmelders.

2 coins

Laser

De laser is een geweldig stoer effect die door de zaal heen laserstralen laat schijnen. Alleen interessant als het buiten is én alleen in combinatie met de rookmachine of rookbellen machine.

1 coin

Rookmachine

De rookmachine blaast rook de zaal in wat een cool effect geeft. Let op: niet gebruiken in ruimtes met rookmelders én check van te voren of er kinderen met astma zijn. Voeg een tweede toe voor grote ruimtes

1 coin

Bellenblaas

De bellenblaas is populair onder jong en oud. Binnen mum van tijd staan de kinderen de bellen weg te prikken.

1 coin

Confetti

Wij hebben professionele confetti shooters. Het verschil met de goedkope van de discount winkels? Deze werken altijd en er komt veel meer uit!

1 coin per 2 shots

Vereeuwig herinneringen

Breid je disco uit met de photobooth.

Met een druk op de knop maakt de photobooth 4 foto’s. Deze worden achteraf digitaal beschikbaar gesteld aan de organisator. 

Photobooth: 2 coins

Photobooth met printer

Lievere de foto’s direct meenemen? Upgrade de photobooth naar photobooth met printer!

Photobooth + Printer + 30 prints: 4 coins

Photobooth + Printer + 100 prints: 5 coins

Photobooth + Printer + onbeperkt prints*: 8 coins

*Gedurende de disco

Photobooth met Greenscreen

Voor een extra coin voeg je het Greenscreen toe waarmee de achtergrond vervangen kan worden door diverse andere afbeeldingen.

Photobooth met Props

Props mag je zelf regelen, je kan onze props downloaden… maar wij kunnen ook props voor je meenemen voor een extra coin.

Maak het feestje langer

Extra activiteiten

Deze activiteiten verlengen je feestje met ca. 1 minuut per kind. Heb je een disco geboekt voor 20 kinderen en voeg je daar een activiteit als deze aan toe? Dan wordt het feestje met 20 minuten verlengd.

Glittertattoos

We zetten per kind een mooie glittertattoo. De kinderen zijn altijd mega trots op hun mooie aanwinst. De tattoo blijft 1 – 7 dagen zitten, afhankelijk van hoe kinderen er mee omgaan.

3 coins per 30 kinderen

Ballonfiguren

Alle kinderen krijgen een mooi ballonfiguur. Apetrots zijn ze op hun nieuwe ballonnenspeelgoed. Hoe lang deze heel blijft? Dat ligt eraan hoe de kinderen er mee omgaan.

3 coins per 30 kinderen

Kom je tekort?

Extra coins bijkopen

× Hoe kan ik je helpen?