Communie Kinderdisco

Met onze communie kinderdisco heb je een swingende party voor jouw zoon of dochter, met de muziek die hij of zij leuk vindt. Een communiefeest is vaak te vergelijken met een gezellig kinderpartijtje. De voorbereiding bestaat uit het uitzoeken van een cadeau, nette feestkleding en het maken en versturen van uitnodigingen. Jij zorgt voor taart en lekkere hapjes om samen met familie, vrienden en kennissen het communiefeest te vieren. Nadat het formele deel in de kerk heeft plaatsgevonden, komt het gezelschap thuis voor het feest. Het kind krijgt cadeaus (tip: een gezamenlijk cadeau scoort vaak goed) en de visite zoekt een plekje in huis of in de tuin. Onder het genot van een stuk taart en een bakje koffie is het een gezellig samen zijn met opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes en vriendjes en vriendinnetjes.

Wil je het eens écht anders doen, dan huur je ons in voor een spetterende kinderdisco want dan verandert ‘gezellig samenzijn’ in een heuse swingende party! Met alle hits die iedereen kent en waarom het niemand meer lukt om stil te blijven zitten. Er komt gegarandeerd een andere sfeer wanneer er coole muziek opstaat en iedereen (oké, bijna iedereen, want oma Hennie van 91 doet het iets rustiger aan) in beweging komt. Kinderen voor Kinderen, Fource of Nicki Minaj; wij draaien wat de kinderen leuk vinden, het is tenslotte hun feest. Natuurlijk kun je als ouder ook je verzoekje indienen bij de Kinder-DJ. Even terug in de tijd om te dansen op Grease, hakken op Charly Lownoise en Mental Theo of slijpen op Whitney Houston. Niet te lang natuurlijk, het is tenslotte het feest van je kind.

Maak je communie kinderdisco nog leuker met onze PhotoBooth. Hoe leuk is het om al je herinneringen aan deze toffe party op een feestelijke manier vast te leggen! Gezellig met neefjes en nichtjes op de foto met een snorretje, zonnebril of gekke kuif. Leuk op dat moment en voor alle keren dat je samen met je kind nog eens terugdenkt (en kijkt!) naar dat geslaagde communiefeest waar iedereen over napraat.”

Misschien vind je dit ook interessant

× Hoe kan ik je helpen?