Photobooth huren

Photobooth huren

Je bent vast weleens ooit ergens een PhotoBooth tegengekomen. Je weet wel, zo'n leuke opstelling waar je lekker gek op de foto kunt gaan. Ongelooflijk populair bij bruiloften en partijen. Deze sfeermakende PhotoBooth is nu ook beschikbaar voor alle groep 8 kinderdisco's! Ideaal om een leuk themafeest mee vast te leggen, of om mooie fotos te schieten voor het afscheidsboek. Voor een PhotoBooth ga je natuurlijk net wat creatiever op de foto dan voor een vader met een camera. Hoe cool is het als jij op de foto staat alsof je in de ruimte bent als een ware astronaut. Of wat te denken van chillen op het strand met een cocktail in je hand? Ook dat kan met de DiscoDieren PhotoBooth!

Photobooth met Greenscreen

Met het greenscreen kun je foto's maken alsof je ergens anders bent. Met het greenscreen zetten we een groen scherm neer bij de photobooth. Wij leveren standaard diverse achtergronden (disco, sneeuw, strand, space) mee en daarnaast kunnen we ook een achtergrond in je thema meeleveren.

PhotoBooth printer

Met de PhotoBooth van DiscoDieren kunnen je gasten de foto's direct naar zichzelf mailen. Achteraf ontvang je alle fotos digitaal. Dan kan je er bijvoorbeeld een leuke collage van maken en die vervolgens weer met trots tentoongestellen in de klas! Boek je de PhotoBooth met printer, dan kunnen de kinderen direct een printje maken van hun meest unieke fotos en deze mee naar huis nemen!

Photobooth Begeleiding

Om te zorgen dat echt iedereen geweldige foto's kan maken, moet de photobooth begeleid worden. Om kosten te besparen mag je hier zelf iemand voor regelen. Vooraf krijgt de begeleider een duidelijke uitleg over de werking en hoe bijvoorbeeld het papier bijgevuld moet worden. Uiteraard kan DiscoDieren de begeleiding ook regelen.

Photobooth huren bij DiscoDieren?

Neem contact op!