Over ons

Over DiscoDieren

Discodieren is de kinderdisco kinderfeestjes specialist van Nederland. In 2015 begon DJ Blijwin met het organiseren van Kinderfeestjes. Door de jaren heen merkte hij dat hij steeds vaker andere DJ's in moest zetten omdat zijn eigen agenda te vol zat. In 2022 besloot DJ Blijwin om alles wat met kinderfeestjes en schoolfeesten te maken heeft te verkopen onder een andere naam. Zo weten mensen zeker dat DJ Blijwin komt als Blijwin wordt geboekt en blijft er een alternatief voor mensen die wel de Blijwin kwaliteit willen maar niet het budget voor Blijwin.

Opgeleid door Blijwin

Alle DJ's die op pad gaan voor DiscoDieren zijn opgeleid door Kinder-DJ Blijwin. Hierdoor borgen we een hoog kwaliteitsniveau en kunnen we meer kinderen blij maken met een super-tof disco feest. Regelmatig delen de DJ's kennis met elkaar zodat ze allemaal groeien en beter worden.

Team DiscoDieren

Naast de groep DJ's is er ook een vaste ploeg achter de schermen die er voor zorgt dat alle boekingen soepel verlopen. Heb je een vraag over je kinderdisco boeking dan staat Team DiscoDieren voor je klaar.

DJ Blijwin boeken

Wil je de garantie dat DJ Blijwin zelf komt? Dan kan je boeken via www.blijwin.nl