Kinderfeestje in Leiden

Het allerleukste kinderfeestje in Leiden vier je met Blijwin de Kinder-DJ!
We komen bij je langs (thuis of in een zaaltje) en laten alle kinderen dansen, zingen en springen. 100% van onze klanten beveelt ons aan en we krijgen gemiddeld 4.9 sterren op Google Maps.
Wij regelen alle apparatuur, entertainen de kinderen en maken iedereen blij.

Wil je alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Blijwin: 071-234 0 456 / team@blijwin.nl

Kinderdisco feestje in Leiden

Kinderdisco feestje in Leiden

Nodig veel kinderen uit, zorg voor een ruime locatie en wij komen het leukste kinderfeestje ooit verzorgen: de kinderdisco!

Wij nemen alle apparatuur mee en entertainen de kinderen gedurende het hele feest.

Kinderdisco locaties in Leiden

Weet je niet wat een handige locatie is? Wij komen in Leiden veel in de volgende locaties:

  • Partycentrum de Zijl
  • Clubgebouw DKD (Leiderdorp)
Kinderdisco feestje in Leiden
Groep 8 feest of schoolfeest in Leiden

Groep 8 feest of schoolfeest in Leiden

Blijwin is gevestigd in Leiden en wij weten dan ook als geen ander hoe het is om een te gek groep 8 feest of schoolfeest in Leiden te organiseren. De DJ komt langs en neemt alles mee voor een echte disco: draaitafel, boxen en natuurrlijk discolampen. Op deze manier tovert Blijwin een aula, gymzaal of lokaal om tot een discotheek. Ook kunnnen wij het schoolfeest verzorgen op jullie schoolplein! Denk dan wel aan onze kinderdisco tent zodat het feest bij slecht weer gewoon door kan gaan :)

Voor het eindfeest van groep 8 bieden wij een speciale kinderdisco groep 8 feest aan. Zo heeft Blijwin voor elke leeftijd een te gek schoolfeest of groep 8 feest!

Groep 8 feest of schoolfeest in Leiden
Minidisco in regio Leiden

Minidisco in regio Leiden

Voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar heeft Blijwin de minidisco! Laat je kind al zijn vriendjes, vriendinnetjes en/of klasgenootjes uitnodigen en laat je kind stralen als middelpunt op een te gek minidisco kinderfeest. Natuurlijk wordt de jarige hard toegezongen en is er een kleine verrassing voor de jarige.

De minidisco is een combinatie van de leukste muziek, dansjes en andere spelletjes en entertainment zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Om het nóg leuker te maken zijn er zelfs ballonfiguren en glittertattoos.

Minidisco in regio Leiden
Kinderdisco Kinderfeestje

Kinderdisco Kinderfeestje

Het kinderdisco kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 7-11 jaar oud! De DJ entertaint de kinderen met hippe spelletjes; draait muziek die de kinderen kennen (en leuk vinden) en zorgt voor een blije en gezellige sfeer!
Swishen, Fortnite-dansjes, Meezingen met Davina Michelle, Jongens tegen de Meiden... We gaan het allemaal doen!

Kinderdisco Kinderfeestje
Communie kinderfeest in regio Leiden

Communie kinderfeest in regio Leiden

Een communie is natuurlijk een heel bijzonder moment. Dit moment verdient dan ook een bijzonder feest! De kinder-DJ van Blijwin komt langs en geeft een te gekke communie kinderfeest. Door de combinatie van spelletjes, muziek en ander entertainment is het een leuk feest voor jong en oud. Wat we steeds vaker zien - en wat het misschien nog wel leuker maakt - is een groter communie feest door het samen te doen. Dus doet jouw zoon of dochter samen met een vriendje of vriendinnetje de eerste communie? Dan kunnen ze sámen groots uitpakken. Bij Blijwin kan het allemaal: entertainen stroomt door ons bloed! Elk feest is maatwerk en het wordt dan ook een communie kinderfeest om nooit te vergeten.

Communie kinderfeest in regio Leiden