Te gekke kinderdisco in Den Haag

  • DiscoDieren
  • Kinderfeestje
  • Te gekke kinderdisco in Den Haag

Wil jij een gave kinderdisco in Den Haag organiseren?

Dan zit je bij Kinder-DJ Blijwin is de kinderdisco specialist van Nederland. Op een steenworp afstand van Den Haag (Leiden) is Blijwin gevestigd. Omdat Blijwin zo dicht bij Den Haag is gevestigd komt kidzdj Blijwin super veel in de regio Den Haag voor de allerleukste kinderdisco's! Om het nog mooier te maken rekent Blijwin geen reiskosten voor Den Haag.

Kinderdisco in Den Haag? Dan moet je Blijwin bellen!
Wil je vrijblijvend kennismaken met Blijwin? Bel dan 071-234 0 456 (Heb je gezien dat ons netnummer maar 1 cijfertje afwijkt van het netnummer van Den Haag?). Je kan natuurlijk ook mailen: edwin@blijwin.nl

Kinderfeestje in Den Haag

Kinderfeestje in Den Haag

Kinderdisco Blijwin verzorgt jaarlijks meer dan 200 kinderdisco's voor particulieren, scholen en bedrijven. Ongeveer de helft daarvan zijn kinderfeestjes; verjaardagsfeesten voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud. Als je kinder-DJ Blijwin boekt voor je kinderfeestje in Den Haag, wordt de show altijd geleverd inclusief apparatuur en entertainment. Je hoeft dus alleen voor een locatie, eten en drinken en genoeg kinderen te zorgen!

Bij de Blijwin minidisco entertainen we kinderen tussen de 4 en 7 jaar met de leukste minidisco dansjes en gave kinderdisco spelletjes. Animatrice Lotte komt langs en neemt alle apparatuur mee: boxen, discolampen en speakers. Om het nog leuker te maken zijn er zelfs ballonfiguren en glittertattoos!

Kinderfeestje in Den Haag
Groep 8 feest in Den Haag

Groep 8 feest in Den Haag

Wil jij het allerleukste groep 8 feest? Of wil jij een te gek tienerdisco feest? Blijwin zorgt ervoor dat er een professionele DJ langskomt met echte disco apparatuur: speakers, verlichting & natuurlijk een draaitafel. Tijdens het klassenfeest van groep 8 of je te gekke tienerdisco organiseren we niet alleen de tofste battles en spelletjes, maar wordt ook de leukste muziek gedraaid. Zo wordt jouw groep 8 feest een combinatie van muziek, dansen, spelletjes en entertainment; wat wil je nog meer? Om het feest nog completer te maken, kan je het feest ook nog uitbreiden met leuke extra's. Wat denk je van onze photobooth of van karaoke? Bij Blijwin kan het allemaal!

Groep 8 feest in Den Haag
Schoolfeest in Den Haag

Schoolfeest in Den Haag

Naast de vele kinderpartijtjes die Blijwin in Den Haag organiseert, werkt Blijwin ook voor basisscholen in Den Haag. Zo organiseerde Blijwin bijvoorbeeld het schoolfeest van Basisschool het Volle Leven in Scheveningen en de opening van een nieuw schoolplein in Voorburg. Voor schoolfeesten zijn er veel mogelijkheden, maar als je ze plat slaat komen ze op 2 mogelijkheden uit:

  • Een schoolfeest met kinderdisco in Den Haag voor alle leerlingen tegelijkertijd
  • Een schoolfeest met kinderdisco opgesplitst per leergang (bovenbouw & onderbouw)
Communie kinderdisco Den Haag

Communie kinderdisco Den Haag

KidzDJ Blijwin levert een compleet programma communie-entertainment voor je kind. Wij nemen alle benodigde apparatuur mee: de draaitafel, speakers en de draaitafel. Zelfs echte discolampen en een dosis enthousiasme en entertainment zijn aanwezig: je kunt het zo gek niet bedenken. Door een heuse Communie Disco wordt het één groot swingend feest. Wij staan niet stil, maar dansen mee, kennen alle muziek en organiseren leuke spelletjes tijdens de disco. Door alle hits te draaien die iedereen kent en waarom het niemand meer lukt om stil te blijven zitten, komt er gegarandeerd een andere sfeer en barst het feest los!

Communie kinderdisco Den Haag
Blijwin minidisco in Den Haag

Blijwin minidisco in Den Haag

Ook in Den Haag entertaint Blijwin kinderen tijdens de leukste minidisco met allerlei gave kinderdisco spelletjes en dansjes. Is jouw kind tussen 4 en 7 jaar oud? Dan is de Blijwin minidisco precies wat je zoekt! Bij de minidisco spelen we eenvoudigere spelletjes en dansen we op een combinatie van populaire kindermuziek en top 40 muziek. En er zijn zelfs ballonfiguren en glittertattoos!

Blijwin minidisco in Den Haag