Kinderfeestje in Breda

Een spetterend en uniek kinderfeestje in Breda

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je graag een uniek kinderfeestje organiseren? En woon je in Breda of omgeving? Kies dan voor een kinderfeestje van Blijwin. Blijwin is dé specialist in het organiseren van disco kinderfeestjes in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 13 jaar. Wij weten precies wat er speelt onder de jeugd, zijn op de hoogte van de nieuwste muziektrends en zijn een kei in het entertainen van kinderen in de verschillende leeftijdscategorieën.

Ons kinderfeestje in Breda: gegarandeerd een succes dus.

Kinderfeestje in Breda

Kinderfeestje in Breda

Wanneer je kiest voor een kinderfeestje in Breda van Blijwin, kies je voor een leuk, bijzonder en uniek kinderfeestje. Een feestje waar de kinderen gegarandeerd een onvergetelijke tijd hebben. Onze minidisco, kinderdisco of groep 8 feestje bestaan niet alleen uit muziek. Onze kidzdj heeft voorafgaand aan het kinderfeestje allerlei leuke spelletjes, challenges en battles bedacht. Dit zorgt ervoor dat het feestje divers en leuk is en blijft voor iedereen. De kinder-dj zorgt ervoor dat alle kinderen continu geëntertaind worden. En jij als ouder of verzorger? Jij zorgt voor de toffe foto’s en filmpjes!

Kinderfeestje in Breda
Groep 8 kinderfeestje in Breda

Groep 8 kinderfeestje in Breda

Zit jouw kind in groep 8 op een school in de regio Breda? En wil hij/zij als kinderfeestje een knallend groep 8 feest geven? Wij organiseren al jaren de leukste disco tienerfeesten van Nederland. Wij beseffen als geen ander dat iedere tienerdisco maatwerk is. Geen enkele disco van Blijwin is daarom hetzelfde. Het uiteindelijke doel? Om alle kinderen bij het feest te betrekken en te zorgen voor een leuke sfeer die hoort bij een spetterend groep 8 feest.

Groep 8 kinderfeestje in Breda
Kinderdisco Kinderfeestje

Kinderdisco Kinderfeestje

Onze kinderdisco feestjes zijn geschikt voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Iedereen wordt blij van een kinderdisco feestje, omdat het een combinatie is tussen disco, entertainment en spelletjes. Dus ook de kinderen die minder graag dansen, hebben het zeker naar hun zin op jouw kinderfeestje in Breda. Wie kan het hardste zingen? Wie dansen er beter: de jongens of de meisjes? We komen erachter tijdens jouw kinderdisco feestje.

Kinderdisco Kinderfeestje
Blijwin minidisco in Breda

Blijwin minidisco in Breda

Het minidisco kinderfeestje van Blijwin is hét kinderfeestje voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 7 jaar. Het perfecte kinderfeestje voor jongens en meisjes uit Breda die houden van dansen. Speciaal voor deze leeftijdscategorie hebben we twee DJ's: Lotte Lollig & Kinder-DJ Blijwin. Lotte Lollig & Blijwin weten als geen ander hoe ze kinderen kan entertainen door een juiste afwisseling tussen dansen, spelletjes en liedjes zingen.

Blijwin minidisco in Breda