Kinderfeest van Blijwin in Amsterdam

  • DiscoDieren
  • Kinderfeestje
  • Kinderfeest van Blijwin in Amsterdam

Blijwin is de kinderdisco specialist van Nederland, en dus ook van Amsterdam! Wij komen langs voor het leukste kinderfeestje ooit! We nemen alle disco apparatuur mee en laten de kinderen dansen, zingen en springen!

Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen. Wat is er nou leuker dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes te dansen op een te gek kinderfeestje? Een kinderdisco van Blijwin met een combinatie van disco, spelletjes en entertainment natuurlijk!

Klanten waarderen ons met 4.9 sterren op Google maps en 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Wil jij ook graag een kinderdisco van KidzDJ Blijwin in Amsterdam? Neem vrijblijvend contact op met Blijwin via 071-234 0 456 of edwin@blijwin.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Minidisco (4-6 jaar) in Amsterdam

Minidisco (4-6 jaar) in Amsterdam

Voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud heeft Blijwin iets geweldigs: de minidisco! De minidisco is een combinatie van de leukste kinderliedjes, hier en daar een top 40 liedje, dansjes en gave kinderdisco spelletjes. Alles is dus aanwezig voor een te gekke minidisco waar iedereen blij van wordt. Onze animatrice Lotte komt langs in Amsterdam en neemt alle apparatuur mee: boxen, discolampen en speakers. Oftewel: alles wordt geregeld en de kinderen hebben de tijd van hun leven!

Minidisco (4-6 jaar) in Amsterdam
Kinderdisco Kinderfeestje (7-11jr) in Amsterdam

Kinderdisco Kinderfeestje (7-11jr) in Amsterdam

Is je kind binnenkort jarig en wil hij/zij het leukste feestje ooit geven? Dan moet je zeker de kinderdisco van Blijwin boeken. Of je nu een kinderpartijtje met disco wilt organiseren in de huiskamer, tuin of op een externe locatie, Blijwin maakt er gegarandeerd een groot succes van! Nodig 10-35 kinderen uit, haal je woonkamer leeg (of zorg voor een locatie in Amsterdam) en Blijwin zorgt voor een super vette kinderdisco waar de kinderen nog jaren aan terug denken! Wij regelen de apparatuur en entertainen de kinderen met leuke spelletjes gedurende de hele kinderdisco! Stilstaande kinderen zie je daarom niet terug bij een Blijwin disco.

Kinderdisco Kinderfeestje (7-11jr) in Amsterdam
Groep 8 feest Amsterdam

Groep 8 feest Amsterdam

Wil je school binnenkort een schoolfeest met kinderdisco houden omdat je school iets te vieren heeft? Of zit jij in groep 8 en wil jij het allerleukste groep 8 feest? KidzDJ Blijwin zorgt ervoor dat er een professionele DJ langskomt met echte disco apparatuur: speakers, verlichting & natuurlijk een draaitafel. Ook komt Blijwin komt langs om je aula/schoolplein/gymzaal om te bouwen tot een echte kinderdisco! Voor meer informatie over een kinderdisco op school ga je naar onze kinderdisco op school pagina.

Groep 8 feest Amsterdam
Communie kinderdisco Amsterdam

Communie kinderdisco Amsterdam

Heeft je zoon of dochter binnenkort een communie? En wil je het eens écht anders doen, dan huur je ons in voor een spetterende kinderdisco want dan verandert ‘gezellig samenzijn’ in een heuse swingende party met de muziek die hij of zij leuk vindt. Een communiefeest is vaak te vergelijken met een gezellig kinderpartijtje. Blijwin levert een compleet programma communie-entertainment voor je kind. Wij nemen alle benodigde apparatuur mee: de draaitafel, speakers en de draaitafel. Zelfs echte discolampen en een dosis enthousiasme en entertainment zijn aanwezig: je kunt het zo gek niet bedenken.

Communie kinderdisco Amsterdam
Zwemdisco in het Zuiderbad

Zwemdisco in het Zuiderbad