Kinderdisco feest in Utrecht

DiscoDieren is de kinderdisco specialist van Nederland, en dus ook van Utrecht!

Dus woon jij in Utrecht en wil je een super vette kinderdisco organiseren? Dan ben je bij DiscoDieren aan het juiste adres. Doordat DiscoDieren gevestigd is in Leiden (ongeveer 60 kilometer van Utrecht) kan Blijwin de Kinderdisco in Utrecht aanbieden zonder reiskosten.

Waarom een kinderdisco van DiscoDieren?

Met de kinderdisco van Blijwin zorg je dat alle kinderen de tijd van hun leven hebben. Van de Blijwin kinderdisco wordt namelijk iedereen blij! Dat doen we door onze bewezen combinatie van disco, spelletjes en entertainment. Wist je dat DiscoDieren de kinderdisco levert voor alle denkbare feesten, locaties en evenementen? Ook alle benodigde apparatuur wordt volledig door DiscoDieren geregeld en opgebouwd. Organiseer je een feest/evenement met kinderen in Utrecht? Dan is je feest niet compleet zonder DiscoDieren. Bel ons en maak direct een afspraak!

Kinderfeest in Utrecht

Kinderfeest in Utrecht

Lekker dansen op het kinderfeestje tijdens de kinderdisco!

Is je kind binnenkort jarig en wil hij/zij het leukste feestje ooit geven? Dan moet je zeker de kinderdisco van Blijwin boeken. Of je nu een kinder partijtje met disco wilt organiseren in de huiskamer, tuin of op een externe locatie, DiscoDieren maakt er gegarandeerd een groot succes van! Nodig 10-35 kinderen uit, haal je woonkamer leeg (of zorg voor een locatie in Utrecht) en Blijwin zorgt voor een super vette kinderdisco waar de kinderen nog jaren aan terug denken! Door de unieke combinatie van disco, entertainment en spelletjes, doen ook de kinderen die minder graag dansen gezellig mee met de kinderdisco van DiscoDieren.

Kinderfeest in Utrecht

Klassenfeest groep 8 of schoolfeest organiseren? Ook dan moet je bij Blijwin zijn!

Blijwin organiseert de allerleukste kinderdisco op basisscholen in Utrecht. Het entertainen van kinderen stroomt door ons bloed. Onze kinder-DJ staat niet stil maar danst mee, kent alle trends op het gebied van muziek en organiseert leuke spelletjes en battles tijdens de disco. Ons volledige programma wordt aangepast op de leeftijd van de kinderen zodat elk kind kan dansen op de muziek die hij/zij leuk vindt!

Geeft je school binnenkort een schoolfeest voor alle leerlingen? Bijvoorbeeld een gave disco-middag of -avond? Dan is het misschien een goed idee om het feest op te splitsen, op die manier kunnen we de muziek en het entertainment opsplitsen zodat iedereen danst, springt en zingt op zijn eigen niveau.

Voor groep 8 heeft DiscoDieren zelfs een speciaal groep 8 schoolfeest zodat je een eindfeest krijgt om nooit te vergeten!

Maak je communie onvergetelijk met de Blijwin Communie Kinderdisco in Utrecht

Maak je communie onvergetelijk met de Blijwin Communie Kinderdisco in Utrecht

Met de DiscoDieren kinderdisco maak je van elke communie een swingende party. Onze KidzDj's levert namelijk een compleet programma aan communie-entertainment: de DJ neemt alle benodige apparatuur mee naar jouw gekozen locatie in Utrecht en de kinderdisco is een afwisseling van entertainment, muziek en spelletjes en battles. Alles is aanwezig om de communie van je zoon of dochter onvergetelijk te maken. Het enige wat je zelf hoeft te regelen is de locatie en de catering: wij doen de rest! Op deze manier krijgt je kind wat het verdient: een onvergetelijk communiefeest wat leuk is voor alle leeftijden én waar iedereen over napraat.

Maak je communie onvergetelijk met de Blijwin Communie Kinderdisco in Utrecht
Minidisco kinderfeest in Utrecht

Minidisco kinderfeest in Utrecht

Voor alle kinderen tussen de 4-6 jaar oud heeft Blijwin een echte minidisco! De DJ komt langs voor de allerleukste minidisco. Alles nemen we mee voor een onvergetelijk feest: de leukste liedjes met de leukste dansjes en gave kinderdisco spelletjes. DiscoDieren regelt het allemaal. De minidisco kan overal in Utrecht (of ergens anders in Nederland) plaatsvinden en kan zowel thuis als op een andere locatie plaatsvinden. Wist je dat er bij de DiscoDieren minidisco zelfs glittertattoos en ballonvouwen (ballonfiguren; zwaarden, hondjes, etc.) mee worden genomen? Dan kan de dag van jouw zoon of dochter helemaal niet meer stuk!

Minidisco kinderfeest in Utrecht