lees verder

Kinderdisco Kinderfeestje

DiscoDieren ontzorgt en maakt het geweldig!

Een van onze DJ's komt langs en zet de boel op z'n kop

Het leukste kinderfeestje ooit boek je bij DiscoDieren! Wij bieden jou en je kind onvergetelijke kinderfeestjes. Of het nu gaat om een geweldig disco feestje, op de foto gaan met de photobooth of het maken van een professionele videoclip: onze kinderfeestjes zijn onvergetelijk, super-blij en onderscheidend.

In verband met Corona/Covid19 nemen we extra voorzorgsmaatregelen tijdens de kinderfeestjes; deze lees je in de Corona blog.

Kinderdisco feestje voor elke leeftijd

DiscoDieren biedt onvergetelijk leuke kinderdisco feestjes voor alle kinderen op de basisschool.

Minidisco Kinderfeestje

Minidisco kinderfeestje

De minidisco van DiscoDieren is ideaal voor kinderen van 4-6 jaar, kleuters dus. Een animatrice (+ eventueel een kinder-dj) komt langs voor de allerleukste minidisco. Naast bekende minidisco dansjes bestaat de show uit hippere muziek, leuke disco spelletjes, een bellenblaasmachine en glittertattoos! Kinderachtig? Zeker niet; vooral lekker dansen en het gaafste (eerste) feestje!

Minidisco Feestje

Kinderdisco feestje

Kinderdisco feestje

Of je kind nu een kleuter is of al in groep 8 zit: wij bieden de leukste kinderdisco feestjes. Wij hebben onze dienstverlening opgesplitst in minidisco (4-6 jaar), stickerdisco (7-10 jaar) en tienerdisco (11-13 jaar). Alle kinderdisco's zijn ideaal als kinderfeestje; wij nemen namelijk al het entertainment uit handen. Van het begin tot het eind vermaken we de kinderen met het beste entertainment.

Kinderdisco Feestje

Tienerdisco groep 8 feest

Tienerdisco groep 8 feest

Gaat je kind binnenkort groep 8 verlaten? Dan zit hij/zij waarschijnlijk niet meer te wachten op Tsjoe Tsjoe Wa maar is bekende top 40 / R&B muziek gewenst. Wij draaien de platen die jeugd van dit moment leuk vindt. Dat combineren we met spelletjes speciaal voor deze doelgroep (limbo dansen, slowen, etc.). Wij zorgen ervoor dat dit (laatste) kinderfeestje de beste ooit wordt.

Tienerdisco Feestje

TikTok Kinderfeestje

Nodig al je vrienden en vriendinnen uit. We gaan gave Tik Tok Dansjes en spelletjes doen!

TikTok Kinderfeestje

Tik Tok Kinderfeestje Module
Online Kinderfeestje

Online Kinderfeestje

Vier je Kinderfeestje tijdens Corona Digitaal met het Online Kinderfeestje van DiscoDieren. Alle kinderen doen mee via hun Telefoon, Tablet of Laptop. Geschikt voor kinderen van 4-13 jaar.

Lees meer

Kinderfeestje organiseren

Wil jij een vet kinderfeestje organiseren? Boek dan het kinderfeestje van DiscoDieren! Stuur een mail naar team@discodieren.nl of vul één van de contactformulieren op deze website in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Het wordt gegarandeerd een top feest!

Kinderfeestje specialist DiscoDieren

DiscoDieren organiseert jaarlijks meer dan 250 kinderfeestjes! Of je nou op zoek bent naar een kinderfeestje in Amsterdam, Den Haag of Groningen; wij geven kinderfeestjes in heel Nederland en België. Dat maakt ons dan ook dé expert op het gebied van kinderfeestjes.

Na afloop van het kinderfeestje vragen wij onze klanten altijd om het kinderfeestje te beoordelen via Klantenvertellen.nl. Uit dit onafhankelijke onderzoek scoren wij gemiddeld een 9.5. Daarnaast beveelt 100% van onze klanten ons aan bij vrienden en familie. Voor een blij kinderfeestje ben je bij ons dus aan het juiste adres!