Kidz-DJ's van DiscoDieren

Word jij onze nieuwe Kidz-DJ (m/v/x)?

We zijn op zoek naar toffe nieuwe collega's. Werk je graag met kinderen, ben je in het bezit van een VOG (of is aanvragen geen probleem) en vind je het niet erg om te werken in de muziekwereld van TikTok, K3 en Kinderen voor Kinderen? Neem contact op via team@discodieren.nl

KidzDJ Blijwin

Oprichter van DiscoDieren is DJ Blijwin. Al jaren een bekende naam in de wereld van kinderdisco's. Altijd klaar voor een dansje en kent alle populaire kindermuziek! De vraag is altijd welke kleur zijn haar vandaag zal zijn...

DJ's

KidsDJ Dennis

Dennis is al jaren een vaste samenwerkingspartner van Blijwin/DiscoDieren. Iedereen loopt met hem weg, vriendelijkste man op aarde, en binnen no-time weet hij een groep kinderen te entertainen. Entertainment, Enthousiasme en Muziek stromen door zijn bloed.

DJ's

KidzDJ Barry

Barry is een echte all-round kinder entertainer. Voor een vette disco is hij een geweldige keuze. Binnen no-time creeert hij een feest stemming waar alle kinderen blij van worden.

Naast zijn Dj Skills is hij ook de beste ballonvouwer van het stel!

DJ's

KidsDJ Mike

Mike is de laatste toevoeging aan onze KinderDiscoDieren stal. Hij vindt het super tof om de kinderen te laten dansen en heeft net als andere DJ's het DiscoDieren programma doorlopen.

DJ's