Springkussen huren

Waar moet je rekening mee houden als je een springkussen gaat huren?

Vier jij binnenkort een feestje en wil je met dit feestje een onvergetelijke indruk maken op je gasten? Huur dan een springkussen bij DiscoDieren. Een springkussen is een attractie waar jong en oud uren springplezier op zal beleven. Bovendien is er altijd een springkussen te huur dat binnen het thema van het feestje past. We vertellen je graag waar je op moet letten als je een springkussen wilt huren.

Een springkussen huren dat bij het thema past

Als je een springkussen huurt, is dat natuurlijk het ideale moment om na te denken over het thema. Voor een boerenbruiloft kies je een springkussen in het thema van de boerderij. Geef je een discofeestje, dan sluit een springkussen in het thema disco daar juist goed bij aan en voor een feestje in westernstijl kan een springkussen met cowboys net dat beetje extra sfeer brengen. Wij verhuren springkussens in verschillende thema’s en er is dus altijd een springkussen dat aansluit op het thema van jouw feestje.

Denk na over het formaat en de capaciteit van het springkussen dat je wilt huren

Het maakt nogal een verschil of je een groep uitgelaten kleuters op je gehuurde springkussen laat springen of een groep kinderen die al wat ouder zijn. Er zijn eenvoudige springkussens die je kunt huren, maar ook springkussens waar je kunt klimmen in een toren, kruipen door een tunnel, zwemmen in een ballenbak en glijden van de opblaasbare glijbaan. De plek waar je het springkussen wilt neerzetten is uiteraard van belang voor de afmetingen van het springkussen. Denk hier daarom goed over na voor je een springkussen gaat huren.

Een springkussen huren bij slecht weer

Zijn de weersvoorspellingen niet heel goed, of is jouw feestje nog ver in de toekomst en kun je nog niks zinnigs over het weer zeggen? Huur dan een springkussen met een dak, zodat je zeker weet dat de feestgangers droog kunnen springen. Ook is het mogelijk om springkussens voor een binnenlocatie te huren. Op die manier weet je zeker dat regen de springpret niet kan verstoren.

Wil jij ook een springkussen huren en jouw gasten een onvergetelijke dag bezorgen? Neem dan snel contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar het beste springkussen dat bij je feest past!