Schminker huren

Schminker huren?

Kinderen vinden het geweldig om geschminkt te worden. Het is niet voor niets dat er altijd een rij met wachtende kinderen bij de schminkstand staat... Binnen no time worden ze omgetoverd in hun superheld, een prachtige prinses, een stoere tijger of een mooie vlinder. En trots dat ze zijn!

Ben je op zoek naar een leuke, kleurrijke invulling van een (kinder)feest, bedrijfsfeest, evenement, rommelmarkt, Carnaval, schoolfeest, jubileum of beurs? Kies er dan voor om een schminker te huren via DiscoDieren. Overal waar kinderen aanwezig zijn, zijn wij een prima aanvulling.

Professionele, kwalitatief hoogwaardige schmink

De schmink die we bij DiscoDieren gebruiken is professioneel en van een kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Al onze schmink is op waterbasis en veilig voor kinderen vanaf drie jaar. De schmink is grondig getest en goedgekeurd. Het is parfumvrij, glutenvrij, dierproefvrij en hypoallergeen. Dus - geen zorgen als er per ongeluk wat schmink in de mond belandt.

Ervaren schminker huren?

Wil je een ervaren schminker huren? Wij komen met onze eigen materialen bij jou op locatie, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Of je nou vijf of twintig kindjes over de vloer hebt: wij zorgen ervoor dat elk kindje aan de beurt komt en wordt geschminkt zoals hij of zij dat wil. Natuurlijk met een grapje hier en daar - alles om de kinderen blij te maken!
Organiseer je een themafeestje? Dan denken wij graag met je mee en maken eventueel designs die passen bij het gekozen thema.

DiscoDieren: voor al je kinderfeestjes

Bij DiscoDieren ben je niet alleen aan het juiste adres voor het huren van een schminker. Ook voor het organiseren van originele kinderfeestjes en de vetste kinderdisco’s staan wij voor je klaar! Van kleine feestjes vanaf zes kinderen tot complete schoolfeesten tot 300 kinderen. DiscoDieren draait er zijn hand niet voor om. Het is onze passie om alle kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Een blijvende, blije herinnering.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een schminker of heb je een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.