Kinderdisco tent

De Kinderdiscotent van DiscoDieren is niet alleen mooi, hij is ook super functioneel. Deze overkapping zorgt er voor dat de DJ op kan treden op je buitenevenement. Bijvoorbeeld een kinderdisco op je festival, straatfeest of ergens anders.

Met zorg zijn duizenden details verwerkt in deze geweldige tent; iedereen weet direct dat er een groot feest gepland staat voor je evenement!

Een kinderdisco buiten

De disco van Blijwin wordt steeds vaker buiten ingezet: op buurt-/straatfeesten, festivals, scholen, bij winkelcentra... voor elk buitenevenement is wel een toepassing van onze kinderdisco te bedenken! Er kleeft echter altijd een uitdaging aan een buitenevenement: het weer. Het kan te nat zijn, te warm zijn: de DJ heeft eigenlijk altijd een overkapping nodig.

Het mooiste project ooit

De kinderdisco tent van DiscoDieren is natuurlijk geen gewone partytent. Het is een echte blije tent waar iedereen zou willen dansen! Gelukkig vonden we een leverancier die extreem stevige en mooie vouwtenten kan leveren die volledig bedrukt kunnen worden. Direct is de vormgever van DiscoDieren begonnen met een geweldig design. Ook werd er een extra fotoshoot ingepland omdat niet alle foto's uit het verleden van extreme kwaliteit zijn (de foto's worden gigantisch groot geprint op de tent). Dit alles heeft geleidt tot het mooiste ontwerp ooit!

Veiligheid & Blijheid gaan hand in hand

Natuurlijk voldoet de kinderdisco tent aan de twee belangrijkste eisen: veilig & blij. De kinderdisco tent is superveilig: hij blijft staan tot windkracht 8 en zonder scheerlijnen! (Scheerlijnen kunnen gevaarlijke struikel-situaties opleveren). De tent wordt namelijk vastgezet met zware vloerplaten.

Een eigen tent dus. In het verleden beschikte Blijwin al over een vrij standaard party-tent, die raakte lek en was eigenlijk niet mooi genoeg. Daarna is er nog af en toe een tent gehuurd of werd een tent ter beschikking gesteld door een opdrachtgever. Geen van die oplossingen voldeed aan mijn twee belangrijkste eisen: veilig & blij. Sterker nog: ik heb een keer staan draaien in een tent van een opdrachtgever en die waaide om. Het leverde in dat specifieke geval gelukkig geen gevaarlijke situatie op, maar blij is anders.
De tent is trouwens ook brandwerend; niet dat we van plan zijn om hem in de brand te steken (voor de rook hebben we een rookmachine), maar voor bepaalde evenementen is het verplicht dat een tent hier een keurmerk voor heeft. En de Blijwin tent heeft dat keurmerk.

Meer weten over het inzetten van de DiscoDieren kinderdisco tent op je buitenevenement? Stuur een mailtje .

Is je kinderdisco binnen? Blijwin heeft nu ook een super mooi kinderdisco decor in dezelfde stijl!