Karaoke voor bij je kinderdisco of groep 8 eindfeest!

Je hebt vast wel eens keihard meegezongen met je favoriete liedjes onder de douche of in de auto. Maar hoe gaaf zou het zijn als je nu ook als een ware artiest met al je vriendjes en vriendinnetjes met een microfoon kan zingen? Met de DiscoDieren karaoke kan dat! Op deze manier ben je in één klap een artiest. Het maakt niet uit hoe hard of hoe vals je zingt; met zijn allen wordt het een groot feest! Wij regelen een extra scherm met de tekst van de liedjes erop en twee microfoons. Je kan elk liedje die jij wil aanvragen en helemaal losgaan :)

Karaoke voor elk feestje

De karaoke kan gebruikt worden voor elk feestje! Voor je communie disco met je hele familie, voor je groep 8 eindfeest of met de hele school op je schoolfeest: bij DiscoDieren kan het! Blijwin neemt namelijk alle benodigde apparatuur mee: het scherm, micofoons, de draaitafel, speakers en discolampen. Optioneel is dat nog uit te breiden met een rookmachine, bellenblaasmachine, laser of onze photobooth. Blijwin heeft alles in huis!

Kinderdisco professionals

DiscoDieren is de kinderdisco specialist van Nederland en komt uit Leiden (tussen Rotterdam, Den Haag en Amsterdam). Jaarlijks verzorgt DiscoDieren meer dan 150 kinderdiscos: voor verjaardagen, scholen, verenigingen en bedrijven. Overal waar groepen kinderen samenkomen wordt DiscoDieren geboekt voor de allerleukste kinderdisco.

Blije klanten

Meer dan 100 klanten gaven DiscoDieren/Blijwin al een beoordeling op de website Klantenvertellen.nl, 99% van de klanten beveelt DiscoDieren/Blijwin aan bij vrienden/familie en de show krijgt gemiddeld een 9.3.