Ballonnenclown inhuren

Ballonnenclown huren voor elk (kinder)feestje

De ballonnenclown is een vrolijke en leuke toevoeging op elk (kinder)feestje of evenement. In een handomdraai maakt de ballonnenclown van eenvoudige ballonnen de mooiste ballonfiguren. En naast het maken van ballonfiguren wordt de groep kinderen tussendoor ook geëntertaind met allerlei leuke grapjes en spannende goocheltrucs. Zeker weten: de ballonnenclown is een groot succes op elk kinderfeestje.
Ben je op zoek naar lekker luchtig vermaak op jouw (kinder)feest of evenement en wil je graag een ballonnenclown huren? Wij van Blijwin staan graag voor je klaar.

De mooiste ballonfiguren

Onze ballonnenclown maakt voor alle kinderen in een handomdraai een mooi ballonfiguur naar wens. Wil je een hondje? Een zwaard? Of misschien toch een dinosaurus of zelfs een prinses? Dat regelt een ballonnenclown! Met een ballonnenclown is pret gegarandeerd! Deze kleurrijke, vrolijke clown is dus veel meer dan alleen een clown die ballonnen plooit (knap hoor, zonder ze te laten knappen!), het is een echte kunstenaar. Hij maakt de meest unieke kunstwerkjes van de ballonnen. Van felgeel tot knalroze en gifgroen: hij heeft het allemaal!
Heb je een feest of evenement in een bepaald thema? Geef dit zeker aan ons door, want ook onze ballonnenclown kan gethematiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als Halloween, Sinterklaas of een thema piratenfeest. Eens even kijken of onze ballonnenclown ook een papegaai voor op de schouder kan maken…

Ballonnenclown huren? Schakel DiscoDieren in!

De ballonnenclown van DiscoDieren is in te huren voor feestjes, evenementen, bruiloften en communiefeesten. Onze vrolijke ballonnenclown vermaakt kinderen (en ook volwassenen) met zijn kleurige ballonnen. Wil je een ballonnenclown huren? Kies dan voor de ballonnenclown van DiscoDieren. Het is onze missie om kinderen blij te maken.
Met onze ballonnenclown op jouw kinderfeestje, bedrijfsfeest, evenement of communie wordt het gegarandeerd een feestje om nooit te vergeten. Want of je nou jong of oud bent, tegen de magie van een ballonnenclown is niemand bestand. Ben je benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden of heeft u een vraag over het huren van een ballonnenclown? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.