Contact met DiscoDieren

Wil je een kinderdisco boeken of de beschikbaarheid weten? Stuur ons een mailtje (team@discodieren.nl) en vermeld zo veel mogelijk informatie, dan kunnen we je zo snel mogelijk helpen! Denk hierbij aan:

  • Gewenste datum
  • Gewenste tijden of dagdeel
  • Locatie (stad/plaatsnaam)
  • Je telefoonnummer
  • Soort feest (kinderfeestje, schoolfeest, evenement, etc.)

Telefonische bereikbaarheid DiscoDieren

Omdat wij vaak onderweg zijn of met een show bezig zijn vragen we je om contact op te nemen via mail.

Tekeningen, foto’s en andere post

Regelmatig krijgen wij tekeningen en foto’s toegestuurd, dat vinden we super leuk! Stuur het naar ons e-mail adres of gewone post adres. Vermeld altijd of we het mogen posten op onze website en social media.

Postadres DiscoDieren

Blijevent B.V.
Ringkade 23
2315EH LEIDEN
Dit is geen bezoekadres

KvK

DiscoDieren is een professioneel bedrijf. Wij zijn onderdeel van Blijevent B.V. dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder 82010633. Blijevent is opgericht in 2021 en is een afsplitsing van Blijwin dat is opgericht in 2008; we zijn dus al ruim 14 jaar onderweg.
BTW-nummer: NL001179220B57
Kvk-nummer: 82010633

Algemene Voorwaarden

Wij streven altijd naar 5 sterren tevredenheid. Om ons bedrijf optimaal te laten werken hanteren we Algemene Voorwaarden.

DiscoDieren & Privacy

DiscoDieren verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hier vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

× Hoe kan ik je helpen?