Wist je dat... vetste kinderfeestje ooit

Geschreven door Edwin op

## Wist je dat… je bij Blijwin moet zijn voor het vetste kinderfeestje? Blijwin organiseert altijd het allerleukste, meest unieke en meest bijzondere kinderfeestje - hoe jong of oud de kinderen ook zijn. Of het nou een [kinderfeestje bij jou thuis](https://www.blijwin.nl/kinderdisco/kinderdisco-thuis) of een [kinderdisco op locatie](https://www.blijwin.nl/kinderdisco/kinderdisco-op-locatie) is: wij maken er altijd een feestje van! Maar wat maakt onze kinderfeestjes dan zo speciaal? Waarom zou ook jij voor ons moeten kiezen voor de organisatie van je kinderfeestje? Wij vertellen het je graag.


Aandacht krijgen

Wist je dat de meeste dj’s aandacht van hun publiek proberen te krijgen door de muziek heel erg hard te zetten? Dat is voor ons als kidzdj natuurlijk geen optie, omdat kinderoortjes veel minder kunnen verdragen dan de oren van een volwassen persoon. In plaats van extreme volumes te gebruiken, gebruiken wij andere methodes om aandacht te krijgen van ons jonge publiek. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een toffe bellenblaasmachine of een confettikanon.

Het kiezen van de juiste muziek

Wist je dat het niet eenvoudig is om de juiste muziek te kiezen voor kinderen? De ‘jeugd van tegenwoordig’ wil over het algemeen de wat stoerdere muziek horen, dat is de muziek die ze kennen. Maar is deze muziek wel geschikt voor alle leeftijdscategorieën? Wanneer de muziek te kinderachtig of te onbekend is, kan de sfeer van de kinderdisco snel omslaan. Blijwin heeft veel ervaring met alle verschillende leeftijden.

De juiste afwisseling tussen muziek en spelletjes

Wist je dat het belangrijk is om kinderen tijdens een kinderfeestje optimaal te entertainen? Om hiervoor te zorgen, ben ik bij elk feestje continu bezig met het zoeken naar een perfecte afwisseling van muziek en spelletjes. Over het algemeen geldt de regel: hoe jonger de kinderen zijn, hoe meer spelletjes er in mijn show verwerkt zitten. Maar dit gaat lang niet altijd op. Het hangt toch elke keer weer helemaal af van mijn publiek.

Gratis promotiemateriaal

Wist je dat je gratis gebruik kunt maken van het promotiemateriaal van Blijwin? Voor een kinderfeestje hebben we bijvoorbeeld invulbare uitnodigingen en voor een evenement supertoffe aankondigingsposters! Op deze manier maak je jouw kinderdisco of -feestje helemaal in stijl af.
Voor ons tijdelijke product "Voordeur Disco" en de schuimparty hebben we zelfs een gave kleurplaat gemaakt die je als poster of uitnodiging kunt gebruiken.

Ben je naar aanleiding van dit artikel overtuigd van de voordelen die Blijwin te bieden heeft? En wil je dat wij ook jouw kinderfeestje of kinderdisco organiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de eindeloze mogelijkheden. Samen met jou maken wij er graag een succes van, een feestje om nooit te vergeten!