Kinderdisco apparatuur huren: professioneel, eenvoudig en snel

Geen idee wat je dit keer weer moet bedenken voor het kinderfeestje van je kind, schoolfeest, de meesters- en juffendag of voor het jubileum van juf Sandra? Tijd voor een kinderdisco met kinder-dj, want vrolijke muziek en swingende dansmoves zorgen voor plezier en blijdschap, gegarandeerd! Organiseer een kinderdisco en huur daarvoor eenvoudig en snel de juiste apparatuur. Met de gehuurde kinderdisco apparatuur van Blijwin kunnen de kinderen, als in een echte disco, uit hun dak gaan op voor hun bekende liedjes. Van K3 tot Sam Smith. Voor zowel kleuters als achtste groepers (n ouders en juffen en meesters). Van voorzichtige pasjes tot coole dansmoves; met de kinderdisco apparatuur swingt het aan alle kanten.


Van speaker tot discolamp: een compleet pakket voor een toffe disco

Wat heb je in ieder geval nodig?

  • 2 speakers
  • een microfoon
  • een mengpaneel
  • discolampen
    • natuurlijk een groep(je) kinderen ;).

Geluid aan. Spot aan. En de kinderdisco kan beginnen! Deze set kinderdisco apparatuur huur je bij DiscoDieren vanaf 75,-. Wat je er nog bij nodig hebt is een mediaspeler met Aux-aansluiting zoals een telefoon/iPad/laptop. En mag het nog uitgebreider? Huur dan ook onze photobooth of karaoke, voor nog meer plezier en blije momenten. Lekker gek op de foto met een snorretje voor je gezicht of heerlijk je zangtalent laten horen met de karaoke. Enthousiaste kinderen weten wel raad met de microfoon, ze bouwen al snel hun eigen gezellige feestje! Fantastisch toch om door de microfoon de kinderen toe te kunnen spreken, liedjes aan te kondigen of de photobooth te introduceren? Van tevoren kunnen de kinderen een playlist samenstellen, zodat ze kunnen swingen op hun favoriete liedjes en de moves die daarbij horen of die ze natuurlijk zelf bedenken. En zie je het toch niet zitten om de kinderdisco apparatuur te huren? Besteed je het entertainen van de kinderen liever uit aan een professional? Boek dan ons kinderdisco feestje, inclusief professionele kinder-dj, apparatuur en entertainment. Lees meer over de keuze tussen uitbesteden of zelf doen in Kinderdisco Kinderfeestje: uitbesteden of zelf doen?.

Kinderdisco spelletjes: spelen tussen het swingen door

Om ervoor te zorgen dat het voor (bijna) alle kinderen leuk is, zijn er diverse leuke disco-spelletjes. Zoals de bijna altijd succesvolle kringdans, levende stoelendans of muzikantje. In deze spelletjes blog lees je hier alles over. Voorzien van een leeftijdsindicatie is het bovendien makkelijk kiezen waar je jouw kind of je leerlingen blij mee kunt maken.

Heb je al zin in een gezellige kinderdisco en wil je meteen reserveren? Of heb je nog vragen over de apparatuur en mogelijkheden? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar team@discodieren.nl.

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact